Att vara fotomodell är roligt

Det är roligt att leka fotomodell har jag upptäckt nu. Jag har fått hoppa runt, lekt med min fluga men framför allt sett galen ut. Det passade tydligen bra enligt fotografen, och se galen ut har jag inga som helst problem med. Intervjun för Sacotidningen gick också väldigt bra. Jag babblade på om allt och inget, så något vettigt lär det stå i tidningen i alla fall. Med tanke på allt jag och Frida, den andra som blev intervjuad, gjorde känns det som att det kommer bli minst tre uppslag om bara oss i tidningen, men de lär ju redigera bort en hel del. Men ett uppslag kan ni nog räkna med…

49 svar på ”Att vara fotomodell är roligt”

  1. Wow, fantastic blog layout! How long have you been running a blog for?
    you made blogging look easy. The total look of your site is fantastic, as well as the content material!
    You can see similar here ecommerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *