Övertrött med köttfärs på golvet

Istället för att åka hem igår från Halmstad hoppade jag av tåget lite tidigare. Närmare bestämt i Helsingborg. ”Vad gör du där?”, kanske ni undrar, och det ska jag berätta för er. Jag är och hälsar på min kompis Karola. Hon pluggar något här (bra att jag är insatt i vad mina vänner pluggar, eller hur?), så jag tänkte att jag kunde passa på att hälsa på henne när jag ändå åkte förbi. Det kanske passar sig att berätta att vi är barndomskompisar och därför känner varandra rätt bra.

Vi hade en otroligt rolig kväll. Allt var roligt. Det kan nog bero på att vi var otroligt övertrötta. Precis allt var roligt, men det roligaste hände inne på mataffären. Jag stod och skulle plocka upp varorna på rullbandet, medan Karola skulle betala. Mitt i allt håller korgen på att tippa över, så jag rättade till den, och helt plötsligt låg köttfärsen i min plastpåse på golvet. Det konstiga var att jag fortfarande höll i påsen. Då hade jag på något sätt lyckats tappa köttfärsen igenom påsen. Hur jag lyckades med det vet jag inte, men kassörskan tittade konstigt på oss när jag och Karola skrattade.

Idag har vi bara känt oss allmänt äckliga efter allt onyttigt vi har ätit, och vi var en sväng ute på stan, och då hittade jag äntligen en väska. Jag har letat efter en ny väska i ett bra tag nu, och nu har jag hittat den. en stor fin blå väska från H&M för 299 kr. Det tycker jag var ett väldigt bra pris, och nu kan jag äntligen känna mig som en riktig student och ha min dator, matlåda och skolböcker i samma väska. Äntligen!

26 svar på ”Övertrött med köttfärs på golvet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *