Datorn följer mig vart jag än går

Att jag behöver laga lunch betyder inte längre att jag inte kan vara vid datorn, och det är det som är så bra med en bärbar dator. Därför står jag nu i köket och bloggar och lyssnar på Spotify samtidigt som jag lagar korv med 92% kött (är det inte det som är meningen med korv att den ska innehålla kött?) och pasta, och till det blir det någon sås jag slängde ihop igår.

Okej, med tanke på mitt redan alldeles för höga datoranvändande kanske det inte är det bästa jag har gjort att köpa en bärbar dator så att jag blir konstant tillgänglig, men vafan. Vi lever i ett tekniskt samhälle, så vem kan egentligen klandra mig?

5 svar på ”Datorn följer mig vart jag än går”

 1. Inte bra! Haha, ut o gå i skogen istället för att sitta vid datorn hade min morsa sagt.

  Aha ok, jag hade tur så jag har köplats 1 på ett par studentrum, får se hur det blir med det. Dyker inget bättre upp innan dess får jag ta det.

  Vad har du sökt?

 2. laptop + dockningsstation är bästa lösningen enligt mig. En riktig arbetsplats, som samtidigt går att koppla loss och ta med sig 🙂
  ps) appropå kötthalten i korv, har du sett scans hot dogs ”denniskorv”? Innehåller hela 34% kött. Undra vad resten är?
  Ha en bra dag!
  /Ellinor

 3. After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *