Iväg på min cykel

Nu ska jag ta och cykla iväg till mamma. Det ska regna, men det struntar jag i för tillfället, för jag vill cykla. Jag har inte cyklat på ungefär en vecka, och det är alldeles för länge. Jag älskar att cykla!

Under tiden kan ni titta på klippet med Julian Smith. Den är otroligt rolig!

3 svar på ”Iväg på min cykel”

  1. Wow, fantastic weblog structure! How lengthy have you been blogging for?

    you make running a blog glance easy. The overall look of your site is great, let
    alone the content! You can see similar here ecommerce

  2. Somebody essentially lend a hand to make severely posts I would state. That is the very first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the research you made to make this actual publish incredible. Excellent activity!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *