Jag har humörsvängningar så att det skriker om det

Cykelturer brukar vara något jag verkligen njuter av, men ikväll var det inte roligt alls. Jag kände mig bara nere. Jag hatar att vara nere. Perfektionisten i mig vill att allt ska vara perfekt och glatt, men nu orkar jag inte med det. Nu ska jag vara nere. Dock vet jag inte varför jag är nere, men då är det bra att jag har min bästa vän Alex som psykolog. Han säger att det kan bero på att jag står inför ett vägsjäl här i livet (jag ska börja plugga i Lund och flytta till Malmö) och att det då är normalt att bli lite nedstämd. Det kan nog stämma.

Det roliga är att jag inte ens hann skriva klart det här inlägget förrän jag blev glad igen, för Linda, som jag åkte flaket med, skrev till mig på Facebook och sa att hon har skaffat en blogg. Tänk vilka små saker som kan få en att bli glad. Dessutom märkte Alex att jag blev glad igen när jag började jävlas med honom på msn. Livet har återgått det normala som han sa…

Och eftersom jag slutade vara nere och inte kunde ta någon sorgsen bild fick det bli att jag tog en mer galen bild istället. Det är mer jag…

49 svar på ”Jag har humörsvängningar så att det skriker om det”

 1. Wow, fantastic blog layout! How lengthy have you been blogging for?
  you made running a blog glance easy. The overall glance of your site is fantastic, let alone the content!
  You can see similar here sklep online

 2. PBN sites
  We build a system of PBN sites!

  Merits of our private blog network:

  We execute everything so Google doesn’t understand that this A PBN network!!!

  1- We acquire web domains from different registrars

  2- The leading site is hosted on a virtual private server (Virtual Private Server is high-speed hosting)

  3- The remaining sites are on separate hostings

  4- We designate a separate Google ID to each site with confirmation in Search Console.

  5- We design websites on WordPress, we don’t employ plugins with assistance from which malware penetrate and through which pages on your websites are established.

  6- We do not repeat templates and use only distinct text and pictures

  We refrain from work with website design; the client, if desired, can then edit the websites to suit his wishes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *