Vad har man på sig på ett bröllop?


Idag ska jag på bröllop, men jag har ett problem – jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag har tidigare varit på två bröllop, och då hade jag på mig byxor och en skjorta. Dock känns det nu när jag har blivit äldre och faktiskt har tio stycken kavajer i min garderob (Ja, jag har faktiskt tio stycken, men jag använder bara två) att man borde ha på sig det. Det är trots allt ett bröllop och man ska vara finklädd, men det finns ett problem med det också – jag kommer att svettas bort i en liten blöt pöl på kyrkgolvet. Det ska vara närmare 30 grader idag här i Stockholm, och då har man på sig shorts och t-shirt. Om man har annat blir man dumförklarad. Varför kan de inte anpassa dresscoden efter väder? Och måste man ha på sig slips eller fluga?

Nä, när jag gifter mig ska jag antingen gifta mig i shorts och t-shirt eller ha ett vinterbröllop. Alternativt att man konstant har en stor fläkt som blåser på en a la Carola. Det fungerar det med…

13 svar på ”Vad har man på sig på ett bröllop?”

  1. okej börjar med inget illa menat för det är det verkligen inte men jag undrar om du är homosexuell? 🙂 alltså inga fel med det och om du inte är så ska du ta detta som en komplimang för det var inte menat som en förolämpning iaf xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *