Jag flyttar hemifrån om en och en halv månad!

Duktig som jag är upptäckte jag att man kunde ställa sig i bostadskön nu trots att man inte har fått sitt antagningsbesked än. Dock ställde jag mig så att jag är med i utlottningen av köplatser ändå. Lund har speciella regler dem med utlottning av köplatser och förtur för förstagångssökande. Men när jag ställde mig i bostadskö slog det mig – jag kommer flytta hemifrån om drygt en och en halv månad. Det är ingenting! Om en och en halv månad ska jag flytta till en helt ny stad och klara mig själv. Jag kommer inte ha någon trygghet i form av föräldrar, och jag kommer lämna alla mina kompisar här hemma i Stockholm. Är det bara jag som tycker att det verkar hur läskigt som helst?

Jag ska bo själv. Helt själv. Vem kommer då skrämma bort alla zombies i mörkret? Och vad händer med alla mördare som inte vill något annat än att skada mig? När det är andra i huset är man säker, men när man är själv kan vad som helst hända. Ser ni hur logiskt jag tänker för tillfället?

Nä, jag kommer klara mig. Jag måste klara mig. Jag har inget annat val…

11 svar på ”Jag flyttar hemifrån om en och en halv månad!”

 1. Hello! I just want to give you a big thumbs up for your excellent information you have got right here on this post.
  I’ll be returning to your blog for more soon.

 2. Nice post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon everyday.

  It will always be interesting to read through articles from other writers and practice a little something from their sites.

 3. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo
  News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Thanks

 4. I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know
  such detailed about my difficulty. You’re wonderful! Thanks!

 5. Simply want to say your article is as astounding.
  The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert
  on this subject. Well with your permission allow me
  to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.

  Thanks a million and please continue the rewarding work.

 6. Terrific post but I was wondering if you could write
  a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.
  Thanks!

 7. Wow, incredible blog layout! How long have you ever been running a blog for?
  you make blogging look easy. The whole look of your site is fantastic, as neatly
  as the content! You can see similar here dobry sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *