På väg till intervju med Saco

Tack vara fem minuters ”skolk” från matteföreläsningen för att slippa microkön sitter jag nu på Öresundståget på väg till Halmstad. Det ska bli spännande på intervjun och fotograferingen med Saco. Det är nu jag ska säga hur otroligt bra och roligt det är att vara student, och självklart kommer jag säga att Lund är den bästa studentstaden. Intervjun kommer trots allt synas i hela Sverige, så chansen att få göra bra reklam för Lund och LTH kommer jag så klart att ta. Lund och maskin är trots allt bäst. Det vet trots allt alla! I alla fall de som går på maskin i Lund…

Ett svar på ”På väg till intervju med Saco”

  1. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *