Jag och min röda fluga ska till Halmstad

Nu sitter jag i M-cafét med min dator i väntan på en matteföreläsning, men jag känner inte att fokus ligger på skolan, utan det faktum att jag ska bli intervjuad och fotograferad av Saco i Halmstad i eftermiddag. Jag måste komma med bra svar och se perfekt ut, vilket jag med stor sannolikhet kommer misslyckas med, men vad gör det? Jag kommer säkert ha det roligt ändå, och det viktigaste är trots allt att hela Sverige kommer få se mig i min fina röda fluga, eller nått…

87 svar på ”Jag och min röda fluga ska till Halmstad”

 1. PBN sites
  We will create a network of self-owned blog network sites!

  Benefits of our PBN network:

  We perform everything SO THAT google DOES NOT grasp that this is A privately-owned blog network!!!

  1- We acquire domains from various registrars

  2- The principal site is hosted on a VPS hosting (VPS is high-speed hosting)

  3- The rest of the sites are on different hostings

  4- We attribute a individual Google ID to each site with confirmation in Google Search Console.

  5- We design websites on WordPress, we don’t utilize plugins with assistance from which Trojans penetrate and through which pages on your websites are generated.

  6- We don’t reproduce templates and utilize only exclusive text and pictures

  We do not work with website design; the client, if wished, can then edit the websites to suit his wishes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *