Hyperballad ger mig rysningar

Alla har en låt som får dem att minnas något speciellt väldigt starkt. Min låt är Hyperballad med Björk. Den får mig att minnas sommaren 2005. Sommaren då jag hade min första pojkvän. Han hette Tobias och älskade Björk. En dag skickade han den här låten till mig, och den fastnade direkt. Nu fem år senare får jag fortfarande rysningar i kroppen när den kommer upp i min iPod. Det är något speciellt med den. Vad vet jag dock inte.

85 svar på ”Hyperballad ger mig rysningar”

  1. Jag älskar Björk och har gjort det sedan jag var 11 år. Hennes musik väcker starka känslor hos många. Jag tror helt enkelt att det är sådan musik. Sen är det klart att det blir ännu starkare om du har fina minnen av låten.

    Min favorit med Björk är All Is Full Of Love. Det finns ingen låt förutom den som jag kan både bli ledsen och glad av när jag hör den. Har sjukt mycket minnen till den låten.

  2. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.Seo Paketi Skype: By_uMuT@KRaLBenim.Com -_- live:by_umut

  3. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.Seo Paketi Skype: By_uMuT@KRaLBenim.Com -_- live:by_umut

  4. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.Seo Paketi Skype: By_uMuT@KRaLBenim.Com -_- live:by_umut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *