Jag vet ingenting

Just nu sitter jag och stirrar på inläggsrutan, och jag vet inte vad jag ska skriva. Min hjärna är bara helt mojs  av alla känslor jag har. Jag har humörsvängningar a la klimaterietant (det är väl då man får humörsvängningar? Är inte så superinsatt på kvinnor faktiskt…). Det är minst två motsatta känslor som jag känner på en och samma gång. Det är minst sagt påfrestande att flytta hemifrån.

Idag har jag varit riktigt sur, arg och mått rätt dåligt över vem jag är, men nu när jag har ätit lite god mat, träffat Alex och lugnat ner mig är det okej igen. Jag har visserligen blivit grymt peppad över att börja träna igen och fått en helt annan syn på min kropp, men det är sådant som kommer med paketet.

Budskapet med det här oigenomtänkta inlägg är i alla fall att jag har ingen aning om någonting för tillfället och är fullkomligt splittrad över allting. Punkt.

5 svar på ”Jag vet ingenting”

  1. Det låter inte bra det där. Men man har ju dagar som är som du beskriver och som tur är går det över till slut. Önskar jag kunde muntra upp dig på nåt sätt men det är lite svårt kanske. Har själv en lite halvkass kväll dessutom. Kram igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *