När Sofia får dig beroende av 2048

Om ni inte har tid eller inte vill bli beroende av att dra siffror för att dubblera dem ska ni sluta läsa nu! För er andra ska jag berätta om hur min ”vän” Sofia fick mig beroende av spelet 2048.

Igår skickade Sofia ett meddelande till mig på Facebook där hon sa att hon spelade 2048, att det var väldigt beroendeframkallande och att jag skulle googla på det. Dum som jag är googlade jag efter vad det var för spel och upptäckte att det var ett puzzelspel där man ska dra likadana siffror mot varandra för att dubblera dem och på så sätt samla poäng. Jag verkligen älskar puzzelspel, så, som sagt, dum som jag är laddade jag ner spelet till min iPhone. Efter bara några minuter spelande var jag fast. ”Bara en gång till”, var mitt mantra. Det slutade med att jag spelade två timmar innan jag gick och lade mig och spelade två timmar när jag vaknade. Tack så mycket för det Sofia…

3 svar på ”När Sofia får dig beroende av 2048”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *