Tills lungorna lägger av

Nu har jag varit duktig. Jag har joggat 4,3 km på 26 och en halv minut. Det är ändå rätt bra med tanke på att jag inte är i form alls, att jag den sista kilometern kände som att jag hade astmaandning och att jag knappt orkade lyfta benen den sista kilometern. Men jag klarade av det. Det är väl det som är huvudsaken? I alla fall i början. Det är bara att springa tills lungorna lägger av.

8 svar på ”Tills lungorna lägger av”

  1. sv: det brukar jag göra också, komma på att jag är tjock och otränad alltså..

    då går jag till garaget och plockar fram cykeln, med planer på att cykla Brevik runt. och inser att det fortfarande är punktering, precis som alla andra gånger jag haft de onda tankarna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *