Träffa trevliga centerpartister på Stortorget

Centerpartiets Ungdomsförbund, CUF, har åkt runt i Skåne under sommaren på valturné med kandidater för de olika valen, och idag kom de till Lund. Jag passade därför på att ta cykeln ner till Stortorget och hälsa på. Väl där stötte jag på mycket trevligt folk från centerpartiet, och det tog inte lång tid förrän jag fick en CUF-t-shirt att sätta på mig. Så där stod jag och hade det väldigt trevligt under några timmar. Jag måste säga att centerpartister är väldigt trevliga de. Kul har man med dem också.

35 svar på ”Träffa trevliga centerpartister på Stortorget”

  1. Kishoreis incredibly easy. There can find his hits and download them for free. website free MP3 downloads and enter the query ”Enjoy Kishore Kumar’s Hit Songs: Download.

    [url=https://enjoyhitsongsmp3free.blogspot.com/]Listen[/url]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *