Fettets dagar är räknade

Jag ska göra något jag inte har gjort på en väldigt lång tid – jag ska ut och jogga. Jag är lite kluven när det gäller att jogga. Ena halvan av mig älskar det, och den andra halvan hatar det. Jag får hoppas att det är den älskade halvan som är med mig idag, för jag tänker få det här till en rutin. Fettets dagar på magen är härmed räknade!

Ps. Visst är jag otroligt vacker på bilden? Självutlösare är inte riktigt min grej…

22 svar på ”Fettets dagar är räknade”

  1. Sluta tänka och bara gör det! Så är det för mig och det att träna, om jag börjar fundera på OM jag skall och HUR det känns, så smyger det sig på med ursäkter. Bättre att låtsas man skall på toan, det är något man bara gör liksom. 🙂

  2. I urge you stay away from this site. My own encounter with it was nothing but dismay and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, find a more reputable service to fulfill your requirements.

  3. I urge you stay away from this platform. My own encounter with it was purely frustration as well as suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find a more reputable site to meet your needs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *