Skrik och plåga mig, tack

Armhävning_Dennis_Widmark

Det är nu snart ett år sedan det började gå utför för mig inom friidrotten. En överansträngning i foten gjorde att jag inte kunde springa, vilket som ni förstår är väldigt viktigt att kunna som friidrottare. Sedan blev jag sjuk, och efter det fick jag onaturligt mycket att göra i skolan att jag till och med var tvungen att sluta att träna. Efter det har jag bara tränat lite då och då och inte riktigt kommit igång, men nu får det vara nog! Jag är trött på att se mig själv få allt mer mage för var dag, och märka att min hållning blir sämre och att mina muskler blir mindre. Det är verkligen inte roligt! Därför ska jag komma igång med träningen, men jag behöver en spark i röven.

Jag har världens bästa självdisciplin när det gäller skolan. Jag kan sitta timmar och räkna matte, leta upp fakta för en uppsats eller skriva på en rapport, men när det gäller träning fungerar det inte riktigt så. Jag är för bekväm av mig.  Jag behöver någon som skriker på mig vad jag ska göra, för annars gör jag det inte. Jag är för lat.

Är det någon som har lust att plåga mig och skrika på mig? Tänk er vilken möjlighet det här är! Sätta den där besserwissern med perfekta betyg på plats. Är ni inte lite sugna?

6 732 svar på ”Skrik och plåga mig, tack”

 1. Sure, jag kan skrika på det… Om du skriker på mig så jag hänger på också 😉 Det skulle behövas, haha

  Svar: Det kan du ge dig tusan på att det blir… Tyvärr lite för mycket TV, främst sent in på nätterna när man borde sova 😛 Men 7th Heaven är sååååå braaaaaa!!!

 2. Oh jag vill, jag vill! Kan man vara det på distans? Isåfall vill jag också ha en sån’ 😀

 3. skriker du på mig så kan jag väl skrika på dig, backe upp och backe ner;)
  Behöver en träningskompis nu när syrran är i Afrika.
  Du kanske kan få mig på rätt bana igen också?
  Min deal blir att jag peppar dig om du hjälper mig ur mitt h-ätande..
  en utmaning för oss båda??;)
  felicia¨
  fevve__92@hotmail.com