Jag hatar att verifiera mina kommentarer

Snobbish_said_Dennis_Widmark
Nu när jag har kommit tillbaka till bloggvärlden får jag åter igen träffa min kära vän “Verifiera din kommentar”. Finns det något mer irriterande? Man har skrivit en bra och intressant kommentar, och så kommer “Verifiera din kommentar upp”, och så ska man skriva något/några ord, som oftast är jättelånga eller otydliga, bara för att kunna skicka iväg kommentaren. Det är verkligen störande. Dock kan vissa verifieringar vara rätt roliga, som till exempel den här – snobbish said. Man skulle nästan kunna skriva en hel text med verifieringar och se vad det blir. Får nog ta och göra det någon gång…

5 985 svar på ”Jag hatar att verifiera mina kommentarer”

  1. Åh jag tycker också det är så irriterande, fast jag får också riktigt konstiga ord ibland. Då och då tar jag screenshot på dem bara för att ha till något. Jag har ännu inte avgjort vad detta ”något” skall bli, men det blir säkert något alldeles storslaget. Eller i alla fall lite roligt. :p