Med fågelbajs i håret


Karma är inte att leka med. Det har jag tyvärr lärt mig nu. När jag och Alex var nere i Alby och badade var det några småbarn som kastade en frisbee precis vid oss, och jag satt och hoppades på att de skulle kasta den i huvudet på Alex, för det skulle vara så roligt. Tyvärr gjorde de inte det. Dock fem minuter efter känner jag att det är något som dimper ner i mitt huvud, och min första tanke var bara: “Nej…” Då var det självklart en fågeljävel som hade bajsat mig i håret. Hur mysigt är det liksom!? Alex tyckte så klart att det var jätteroligt och låg på sin handduk och skrattade. Sedan när jag skulle fixa med min tröja såg jag att fågeljäveln hade bajsat på den med! Det blev bara att gå ner och hoppa ner i badet igen.

Min “Onda djur”-lista har därför fått en förökning. På första plats ligger katter och på en andra plats ligger fåglar, och speciellt fåglar som är på stranden eller Gröna Lund när man äter pizza. Det är inte första gången jag blir bajsad på nämligen…

4 svar på ”Med fågelbajs i håret”

  1. Nja bryr mig faktiskt inte. Nu försöker jag ju bygga muskler, så då vill jag bara gå upp i vikt.

    Fågelbajs ger lycka brukar araber säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *