Med fågelbajs i håret


Karma är inte att leka med. Det har jag tyvärr lärt mig nu. När jag och Alex var nere i Alby och badade var det några småbarn som kastade en frisbee precis vid oss, och jag satt och hoppades på att de skulle kasta den i huvudet på Alex, för det skulle vara så roligt. Tyvärr gjorde de inte det. Dock fem minuter efter känner jag att det är något som dimper ner i mitt huvud, och min första tanke var bara: “Nej…” Då var det självklart en fågeljävel som hade bajsat mig i håret. Hur mysigt är det liksom!? Alex tyckte så klart att det var jätteroligt och låg på sin handduk och skrattade. Sedan när jag skulle fixa med min tröja såg jag att fågeljäveln hade bajsat på den med! Det blev bara att gå ner och hoppa ner i badet igen.

Min “Onda djur”-lista har därför fått en förökning. På första plats ligger katter och på en andra plats ligger fåglar, och speciellt fåglar som är på stranden eller Gröna Lund när man äter pizza. Det är inte första gången jag blir bajsad på nämligen…

107 svar på ”Med fågelbajs i håret”

 1. Nja bryr mig faktiskt inte. Nu försöker jag ju bygga muskler, så då vill jag bara gå upp i vikt.

  Fågelbajs ger lycka brukar araber säga!

 2. 💫 Wow, this blog is like a cosmic journey soaring into the galaxy of endless possibilities! 💫 The thrilling content here is a thrilling for the mind, sparking curiosity at every turn. 🌟 Whether it’s lifestyle, this blog is a source of inspiring insights! #MindBlown Embark into this cosmic journey of knowledge and let your imagination soar! 🌈 Don’t just explore, experience the thrill! #BeyondTheOrdinary Your mind will be grateful for this exciting journey through the realms of discovery! 🌍

 3. I strongly recommend to avoid this site. My own encounter with it has been only disappointment and suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy service to meet your needs.

 4. I highly advise to avoid this platform. My own encounter with it was purely dismay as well as concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, find a more reputable platform to fulfill your requirements.

 5. I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it was only disappointment and concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable service for your needs.

 6. I highly advise stay away from this site. My personal experience with it was nothing but frustration as well as suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a more reputable site for your needs.

 7. I strongly recommend to avoid this site. The experience I had with it was only frustration along with suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, find an honest service to meet your needs.

 8. I highly advise stay away from this platform. My own encounter with it was only disappointment along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, find a more reputable site to fulfill your requirements.

 9. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it has been nothing but disappointment along with suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, look for an honest site for your needs.

 10. I urge you steer clear of this platform. My personal experience with it was nothing but dismay and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a trustworthy service to meet your needs.

 11. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it was only frustration as well as suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for a more reputable site to meet your needs.

 12. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it was purely disappointment as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy service for your needs.

 13. I highly advise to avoid this platform. My personal experience with it was only dismay and suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, look for a more reputable platform to meet your needs.

 14. I urge you stay away from this site. The experience I had with it has been purely dismay along with concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, find an honest service to meet your needs.

 15. I highly advise steer clear of this site. My personal experience with it has been purely frustration as well as concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or even better, look for a trustworthy site to meet your needs.

 16. I highly advise to avoid this platform. My own encounter with it was nothing but frustration as well as concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable site for your needs.

 17. I urge you to avoid this site. My own encounter with it was nothing but disappointment and suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, find a trustworthy platform to meet your needs.

 18. I urge you steer clear of this site. My personal experience with it has been nothing but frustration and doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a more reputable service for your needs.I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it has been only frustration as well as suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, look for an honest platform for your needs.

 19. I urge you stay away from this site. My personal experience with it was only disappointment as well as concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, find an honest site to fulfill your requirements.I urge you stay away from this site. My personal experience with it has been nothing but frustration along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy service to meet your needs.

 20. I urge you to avoid this site. My own encounter with it was nothing but dismay and suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy site for your needs.I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it has been purely frustration along with doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, look for a trustworthy site to meet your needs.

 21. I strongly recommend steer clear of this site. The experience I had with it has been only dismay as well as doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, look for an honest site for your needs.

 22. I urge you steer clear of this platform. My personal experience with it has been nothing but disappointment along with doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, seek out an honest platform to fulfill your requirements.

 23. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it has been purely frustration and suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, find an honest platform to meet your needs.

 24. I strongly recommend stay away from this platform. My own encounter with it was only dismay along with doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, look for an honest platform to fulfill your requirements.

 25. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it has been nothing but frustration along with concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, find a trustworthy platform for your needs.

 26. I strongly recommend stay away from this platform. The experience I had with it was only dismay and doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, find an honest platform for your needs.

 27. I urge you to avoid this platform. The experience I had with it has been only frustration along with doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable site to fulfill your requirements.

 28. I strongly recommend stay away from this platform. My personal experience with it has been purely dismay as well as suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a more reputable service for your needs.

 29. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it has been nothing but disappointment and concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, find a trustworthy site to fulfill your requirements.

 30. I urge you steer clear of this site. My own encounter with it has been purely disappointment and doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for an honest site to meet your needs.

 31. I strongly recommend to avoid this site. My own encounter with it was nothing but frustration along with suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or even better, find a trustworthy platform to meet your needs.

 32. I strongly recommend stay away from this platform. The experience I had with it was nothing but dismay along with suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, find a more reputable service to meet your needs.

 33. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it has been nothing but frustration as well as concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a trustworthy service to meet your needs.

 34. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it has been only dismay along with doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, find an honest service to fulfill your requirements.

 35. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it was purely dismay and concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a more reputable site to meet your needs.

 36. I strongly recommend stay away from this site. The experience I had with it has been only disappointment and doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, seek out an honest service to meet your needs.

 37. I highly advise stay away from this platform. My own encounter with it has been nothing but disappointment and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, look for an honest platform to meet your needs.

 38. I highly advise stay away from this site. My personal experience with it was nothing but disappointment and concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, find a more reputable site to fulfill your requirements.s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *