Nu är tentaveckan över!

Nu är tentaveckan äntligen över. Tentorna är skrivna, och det blir en välbehövd helg utan plugg. Dock stör jag mig på att jag skrev 1/3 som svar på sista frågan på mattetentan medan alla andra skrev 3/5, men jag intalar mig för tillfället att det är jag som har rätt och alla andra som har fel. Det låter mycket bättre i mina öron än att det skulle vara så att jag har fel.

Efter tentan var det förfest hemma hos Chrissi vilket betydde att vi stod och dansade The Backing up dance, vilket var grymt roligt. Jag har den låten på hjärnan, och jag kan inte få bort den, men varför skulle jag vilja det? Det är så bra!

Nu blir de bara till att vänta i 20 dagar tills vi får reda på vårt resultat. Jag orkar inte vänta. Jag vill veta nu!

3 svar på ”Nu är tentaveckan över!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *