Den sociala helgen

Det har varit den mest sociala helgen för mig på länge. I fredags var jag på ”efter tenta”- fest, i lördags var jag på IKEA med Sofia och på kvällen var jag hemma hos Bonnie till klockan fyra och spelade Super Mario och tittade på film och igår var jag på bio med Chrissi och tittade på The social network. The social network var en otroligt bra film, men ett tips bara – sitt inte längst fram i bion! Efter två timmar får man rätt ont i nacken, men finns det inga andra platser har man inte så mycket val…

Ett svar på ”Den sociala helgen”

  1. You can easily get free online games from steamunlocked . We’ve gathered the best games in different types like adventures, popular ones from 2022 and 2023, shooting games, races, military games, and more. You can download these games to your computer right from the website. With these great recreations, you’ll be able to enter virtual universes with companions and other players for an astounding involvement.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *