Väntan på ansökningsbeskedet

Ansökan_till_universitet_Dennis_Widmark
Jag hatar att vänta. Speciellt när man inte vet exakt till det är man väntar. Jag pratar om antagningsbeskedet för universitetet. Jag har sökt civilingenjörsutbildning med teknisk design på Lunds Universitet, men på Studera.nu säger de att man får reda på om man har kommit in eller inte i mitten av Juli. Det kan ju vara allt från 8 juli till 22 juli! Jag hatar när det är diffust. Saken är den att i Lund kan man inte ställa sig i bostadskö förrän man har blivit intagen, och deras novischförtur (en förtur för förstagångssökande att få bostad före alla andra) är från 8 juli till den 14 juli. Alltså borde man alltså få reda på imorgon ifall man har kommit in eller inte rent logiskt, eller hur?

Gissa vem som kommer sitta uppe vid tolv inatt och vänta på att få mejl?

10 svar på ”Väntan på ansökningsbeskedet”

  1. Hatar också att vänta! Loggar in varje dag på studera, ifall de skulle glömma att skicka ett mail till mig, även om det görs automatiskt…
    Men lycka till, hoppas du kommer in! Vi ses väl på Pride!? ^^ Kram

  2. Svar: Jag svarade i din blogg, men sedan såg jag att du inte har skrivit på evigheter, så du kanske inte ser mitt svar, men du får gå in och läsa där helt enkelt =P

  3. masaż relaksacyjny warszawa centrum, masaż relaksacyjny dla mężczyzn warszawa, masaż relaksacyjny całego ciała warszawa, warszawa tantra, masaż relaksacyjny całego ciała, masaż relaksacyjny ciała, массаж варшава, masaż dla mężczyzn warszawa,masaze warszawa srodmiescie

  4. İroko deck, İroko deck fiyat, iroko deck m2 fiyat, Ahşap Deck m2 fiyatı, Kompozit Deck m2 fiyatı, Ahşap Deck Fiyatları, Kompozit Deck m2 fiyatı İzmir, Ahşap Deck, Ahşap deck m2 fiyat, Teak deck, Teak deck m2 fiyat, Thermowood deck fiyat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *