Återuppleva barndomsminnen på Kolmården

Delfin_Dennis_Widmark
Imorgon ska jag göra något jag inte har gjort på flera år – jag ska åka till Kolmården! När jag var liten hade vi landställe i närheten av Kolmården, så vi åkte dit varje år, men sedan det blev tredje världskriget i släkten slutade vi åka dit när jag var sex år, men nu bär det av dit igen. Jag har massor med minnen där ifrån. Baka pepparkakor i pepparkakshuset, åka dinosaurierutschkana och se pappa fastna i en av rutschkanorna medan alla tittade på honom och skrattade.

En av sakerna jag kommer ihåg att jag älskade var att gå till delfinariet och titta på delfinerna när de gör massa konster och skvätter vatten. Dock har jag fått veta att det är ett falskt minne. Mamma säger att jag var totalt livrädd för att gå dit och skrek hela tiden när vi gick dit. Dock tror jag inte att jag kommer skrika nu.

Men för att göra en lång sak kort (sparka på den. Jag var tvungen…) kommer  jag inte blogga något förrän imorgon kväll, men då kommer ni få se massor av bilder från Kolmården istället. Det blir väl roligt?

83 svar på ”Återuppleva barndomsminnen på Kolmården”

 1. Sv: Jag har faktiskt ett år kvar på gymnasiet, men jag kunde inte stå emot att ta studenten med min klass. Så jag ska läsa ett år till på gymnasiet, göra två högskoleprov och sen får vi hålla tummarna!

 2. yangsfitness.com
  Zhu Houzhao는 고개를 끄덕이고 고개를 끄덕였습니다. ”이치에 맞습니다. 다음은 무엇입니까?”Zhu Houzhao는 고개를 끄덕이며 ”이것은 내 아들의 경험입니다. ”라고 말했습니다.

 3. PBN sites
  We will create a structure of privately-owned blog network sites!

  Pros of our private blog network:

  WE DO everything so google doesn’t grasp that this A private blog network!!!

  1- We acquire domains from different registrars

  2- The primary site is hosted on a virtual private server (Virtual Private Server is high-speed hosting)

  3- The rest of the sites are on various hostings

  4- We allocate a individual Google profile to each site with confirmation in Google Search Console.

  5- We create websites on WordPress, we don’t utilize plugins with assisted by which Trojans penetrate and through which pages on your websites are created.

  6- We do not duplicate templates and employ only distinct text and pictures

  We do not work with website design; the client, if desired, can then edit the websites to suit his wishes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *