Jag kommer bli påkörd av en bil


Det har varit trevligt att blogga under de här veckorna, och det har varit roligt att känna alla mina vänner och min familj, men nu är det över. Jag kommer nämligen bli påkörd av en bil snart. det är i alla fall vad Alex säger. Det går nämligen för bra för mig just nu. Jag kom in på Lund, min blogg blir bara större och större för varje dag, jag är snart klar med mitt researcharbete och jag har en kille jag träffar. Nu kan man ju tycka att jag är klar där, men icke sa Nicke. De ringde just från ICA Ringen här i Tyresö, och nu har jag ett sommarjobb! Äntligen har jag fått ett sommarjobb! Kan man ha så tur? Och det är här hela “att jag ska bli påkörd av en bil”-grejen kommer in. Jag får njuta av det medan det varar, men jag antar att det bara är rättvist då jag förra sommaren hade otroligt otur och allt bara gick fel. Det blir plus minus noll liksom…

49 svar på ”Jag kommer bli påkörd av en bil”

 1. Vad skönt att du är inne i plus-perioden. Hela livet håller på så där och när man uppleves mycket från minus-kontot är det bra att komma ihåg att plus-kontot finns. Dessutom får man lite mer från pluskontot ju mer man kämpar, men det där med negativa upplevelser SKALL vi ju ha för att uppskatta allt det som är bra. 😉

 2. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was purely disappointment along with concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, find an honest platform to fulfill your requirements.

 3. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it has been purely frustration and suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for a more reputable service to meet your needs.

 4. I urge you to avoid this site. My personal experience with it was nothing but dismay along with suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, find a trustworthy service to meet your needs.

 5. I highly advise steer clear of this platform. My personal experience with it has been purely disappointment as well as doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a trustworthy site for your needs.

 6. I strongly recommend stay away from this site. My personal experience with it was purely dismay along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, find a more reputable site for your needs.

 7. I strongly recommend stay away from this platform. The experience I had with it was only dismay and suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or even better, find an honest platform to meet your needs.

 8. I highly advise stay away from this platform. The experience I had with it has been nothing but frustration and concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for a trustworthy site to meet your needs.

 9. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it has been only dismay as well as suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, look for a trustworthy platform to meet your needs.

 10. I urge you stay away from this platform. My own encounter with it has been only disappointment along with suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for a trustworthy platform to meet your needs.I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was purely disappointment as well as doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, find a trustworthy site to meet your needs.

 11. I strongly recommend to avoid this site. My own encounter with it has been purely frustration and concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy site for your needs.

 12. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it was nothing but dismay along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, look for a more reputable service to meet your needs.

 13. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it has been only disappointment along with doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, look for an honest site to meet your needs.

 14. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it was only dismay and doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out an honest site for your needs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *