Jag kommer bli påkörd av en bil


Det har varit trevligt att blogga under de här veckorna, och det har varit roligt att känna alla mina vänner och min familj, men nu är det över. Jag kommer nämligen bli påkörd av en bil snart. det är i alla fall vad Alex säger. Det går nämligen för bra för mig just nu. Jag kom in på Lund, min blogg blir bara större och större för varje dag, jag är snart klar med mitt researcharbete och jag har en kille jag träffar. Nu kan man ju tycka att jag är klar där, men icke sa Nicke. De ringde just från ICA Ringen här i Tyresö, och nu har jag ett sommarjobb! Äntligen har jag fått ett sommarjobb! Kan man ha så tur? Och det är här hela “att jag ska bli påkörd av en bil”-grejen kommer in. Jag får njuta av det medan det varar, men jag antar att det bara är rättvist då jag förra sommaren hade otroligt otur och allt bara gick fel. Det blir plus minus noll liksom…

2 svar på ”Jag kommer bli påkörd av en bil”

  1. Vad skönt att du är inne i plus-perioden. Hela livet håller på så där och när man uppleves mycket från minus-kontot är det bra att komma ihåg att plus-kontot finns. Dessutom får man lite mer från pluskontot ju mer man kämpar, men det där med negativa upplevelser SKALL vi ju ha för att uppskatta allt det som är bra. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *