Kolmården var inte som jag minns


Av någon anledning såg Kolmården ut väldigt mycket som Stockholm city, och sedan märkte vi att vi inte alls var på Kolmården utan att vi faktiskt var i Stockholm city. Jag skulle ju ha åkt till Kolmården idag med familjen, men vi ansåg inte att spöregn och åska var riktigt rätt väder att besöka Kolmården i, så vi lekte turister i Stockholm istället. Dock känns det lite tråkigt att vi inte åkte till Kolmården. Jag ville verkligen dit…

Det blev lite shopping och jag handlade en cardigan för hela 50 kronor. Rena rama rånet! Sedan upptäckte jag något väldigt orättvist – de har “Lady Gaga”-kläder på H&M för tjejer, men inget för killar. Hur orättvist är inte det!? Jag vill också ha en t-shirt med Lady Gaga. Orättvist! Jaja… Jag ser i alla fall söt ut i mina gula flätor, eller hur?

6 254 svar på ”Kolmården var inte som jag minns”

  1. Dude.. Om du vill ha Lady Gaga T-shirtar för killar finns the På New Yorker, köpte ett lady gaga linne där o ja e kille, finns massa T-shirtar på henne me olika tryck! ;D