Gästbloggare: Tommytott – Fotografen med hundarna i Malmö

Från en stjärtis till en annan. Dennis frågade om jag inte hade lust att gästblogga hos honom nu när han troligen ligger på stranden, med pojkvän och vän och spanar in snygga rumpor. 

Tommy heter jag och driver bloggen Tommytott.se. Jag är en 28 årig homosexuell alldeles för frispråkig kille som 2005 emigrerade till mitt älskade Malmö. I Malmö bor jag vid havet tillsammans med min sjöman och våra 3 kamphundar av rasen Chihuahua. Född i Upplands-väsby och uppvuxen i böndernas paradis Östersund i Jämtland. Jag är mångsysslare, jobbar som vårdare inom psykiatrin, bloggare på tommytott.se och inte nog med det så är jag även egenföretagare som fotograf. Jag kom ut som homosexuell 2005, samma år som jag träffade mannen i mitt liv.

2007 startade jag bloggen men slutade blogga rätt snabbt tills år 2009 då jag skulle vara lika inne som alla andra och börja blogga och när jag skulle starta bloggen på blogg.se fick jag upp att det redan finns en blogg på den mailen, så det var ju bara till att fixa nytt lösenord och sedan börja blogga igen! 2011 var jag och sambon på promenad med hundarna och då var det första gången som jag blev utsatt för min sexualitet. Det var två unga killar som spelade hög musik på cykel och pratade annat språk, den ena av den kille sprang efter mig och ropade – gay, gay go faster och sparkade mig sedan i ryggen. Efter det bestämde jag mig för att jag mer aktivt skulle börja blogga om mig och mitt liv som öppet homosexuell.

Åren gick och bloggen har rullat på och jag har länge drömt om att starta eget företag som fotograf men aldrig riktigt vågat, tills nu 2014 då förfrågningar om att ha mig som fotograf ökade och det var då jag kände, att nu är tiden inne att äntligen våga förverkliga min dröm, ett ha eget företag som fotograf.

I bloggen får ni läsa om allt mellan himmel och gjord, från mycket om min vardag som öppet homosexuell,hundar, till fotografier och mitt företag, galenskap och shopping. Det bjuds på ärlighet, skratt och tårar och allt skrivs från hjärtat, inget rosa fluff fluff här inte.

Bloggen finns på Facebook och ni får mer än gärna gilla sidan – Tommytott –

Och slutligen, för att inte svamla allt för mycket så lyfter jag på hatten som inte finns och niger så fint som bara jag kan och tackar Dennis för äran att få blogga hos honom medan han gottar sig i värmen.

Stor kram och en gumpkläm.
Allas egna Tommytott

4 svar på ”Gästbloggare: Tommytott – Fotografen med hundarna i Malmö”

  1. Thank you very much for sharing. Your article was very helpful for me to build a paper on gate.io. After reading your article, I think the idea is very good and the creative techniques are also very innovative. However, I have some different opinions, and I will continue to follow your reply.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *