Gästbloggare: David Liljedahl – Njuta av det goda livet

Hej Bloggläsare!

Mitt namn är David och jag är en utav medlemmarna i Centerpartiet som ni säkert sett florera runt här på bloggen de senaste dagarna. Jag har precis lärt känna Dennis och kan därför inte dela med mig utav några smaskiga hemligheter om honom vilket jag tror att ni alla hade önskat…

Då jag är anställd utav Centerpartiet för att organisera valet här i lund har jag bara val-frågor på hjärnan, men då Dennis tydligt sa att jag inte skulle skriva om politik finns det bara en sak kvar som jag kan tänka på just nu nämligen: FIKA!

Fika, denna supersvenska uppfinning som så mycket i vårt samhälle (eller i alla fall min hjärna :P) kretsar kring, hur fantastiskt är det inte egentligen? Det förgyller dagen, förmiddagen, eftermiddagen, kvällen ja till och med på natten kan man njuta av fika! Ja, det finns ingen tid på dagen som är för dålig för en fika! Som fika-älskare är jag nog lite udda som inte dricker kaffe men jag tycker att det är för beskt ihop med det gudomligt söta i bakelsen eller kakan. Inte heller är jag någon storfantast utav öl, men så har jag bara studerat här vid Lunds universitet i en termin, så det kanske kommer? På tal om öl så brukade jag ibland gå ut med kompisarna hemma i min hemstad Karlshamn på en lokal pub. De beställde alltid in stora och dyra glas med öl, men jag däremot tyckte att det var ett fruktansvärt slöseri och beställde istället in saker ifrån dessertmenyn, kladdkaka, cheese cake, glass. Saker som faktiskt var billigare än mina kompisars öl och så himla mycket godare!

Ja, som ni kanske börjar förstå är fika en väldigt stor del utav mitt liv och jag tycker att du som läser detta ska unna dig själv en fika idag. Lägg ifrån dig mobilen eller datorn, gå ut i köket, gå till affären eller gå till det lokala caféet och ta dig en fika! Varför inte samtidigt passa på att ringa en gammal vän du inte pratat med på länge och bjuda in denne på fika eller om du inte känner för det bara sätta dig i din säng och unna dig själv något gott och njut av allt det goda livet har att erbjuda, det tänker i alla fall jag göra nu!
Med fikaglada hälsningar:
David Liljedahl

2 svar på ”Gästbloggare: David Liljedahl – Njuta av det goda livet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *