Jag vann på Bowlingen. Faktiskt..

Vad pappa och Claudia än säger var det faktiskt jag som vann på bowlingen ikväll. Det de säger är falskt! Jag skulle aldrig frisera sanningen till min fördel. Aldrig… Nä, men så här ligger det till. Jag vann första serien och efter andra serien hade jag mest sammanlagda poäng. Därför vann jag enligt mig. Dock hann vi spela två rutor till. På de två rutorna gick både Claudia och pappa om mig, vilket betyder att jag i sådana fall kom sist. Dock tycker jag (jag är inte alls partisk) att man bara räknar hela serier, och ni håller självklart med mig, eller hur? Därför kan jag glatt meddela att jag vann på bowlingen. Faktiskt…

Jag vann första serien
Jag vann även hela spelet. Enligt mig i alla fall…

33 svar på ”Jag vann på Bowlingen. Faktiskt..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *