Jag vann på Bowling. Faktiskt…

Vad pappa och Claudia än säger var det faktiskt jag som vann på bowlingen ikväll. Det de säger är falskt! Jag skulle aldrig frisera sanningen till min fördel. Aldrig… Nä, men så här ligger det till. Jag vann första serien och efter andra serien hade jag mest sammanlagda poäng. Därför vann jag enligt mig. Dock hann vi spela två rutor till. På de två rutorna gick både Claudia och pappa om mig, vilket betyder att jag i sådana fall kom sist. Dock tycker jag (jag är inte alls partisk) att man bara räknar hela serier, och ni håller självklart med mig, eller hur? Därför kan jag glatt meddela att jag vann på bowlingen. Faktiskt…

Jag vann första serien

62 svar på ”Jag vann på Bowling. Faktiskt…”

  1. 💫 Wow, this blog is like a cosmic journey blasting off into the galaxy of wonder! 🎢 The mind-blowing content here is a captivating for the imagination, sparking awe at every turn. 🎢 Whether it’s technology, this blog is a goldmine of inspiring insights! #AdventureAwaits Dive into this cosmic journey of imagination and let your thoughts roam! 🚀 Don’t just enjoy, experience the thrill! 🌈 Your brain will thank you for this thrilling joyride through the dimensions of awe! 🚀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *