Hur blir man frisk?

Är det någon som har något tips på hur man kan inbilla sin kropp att inte bli sjuk? Jag har känt mig hängig hela veckan, och jag får verkligen inte bli sjuk nu till terminsstarten på universitetet. Jag har kunnat vara sjuk hela sommaren, men jag ska prompt bli sjuk nu. Ibland bara hatar jag min kropp…

Helst av allt skulle jag bara vilja trycka ner två fingrar i halsen, spy och må bättre sen, men det skulle jag aldrig klara av att göra plus att det är hur äckligt som helst. Dessutom skulle jag bara vilja slöa i soffan och titta på en film, men det får jag inte göra. Istället ska jag cykla iväg till naprapaten, packa och åka hem till mamma för middag och klippning. Jag kommer i alla fall få något gjort.

3 svar på ”Hur blir man frisk?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *