Jag är med Svampbob på Google

För att bevisa för er hur mycket jag tycker om Svampbob Fyrkant ber jag er att googla på ”Svambob Fyrkant” och scrolla ner lite bland bilderna. Vad hittar ni då? Jo, den här bilden:

Om de är en bra grej eller inte vet jag inte, men jag finns i alla fall med på förstasidan när man söker på Svampbob Fyrkant. Till och med min biologilärare såg mig där när hon sökte efter bilder till ett biologiprov om Svampbob Fyrkant. Behöver jag säga att jag fick alla rätt på det?

5 svar på ”Jag är med Svampbob på Google”

  1. Gate io Registre-se agora e ganhe um pacote de presente para iniciantes. Registre-se com sucesso e ganhe $ 5.500. Convide novos usuários para receber benefícios. Compartilhe com amigos 40% de recompensas e descontos em taxas de manuseio. Primeiro depósito e ganhe $ 30 em recompensas. Primeiro depósito e ganhe $ 30 em recompensas:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *