Det finns roligare saker än solskyddsfaktor

Medan andra tonåringar spenderar sina pengar på kläder, att festa eller göra något roligt, så spenderar jag mina pengar på något mycket roligare nämligen solskyddsfaktor. Hurra för mig! Det är verkligen underbart att få betala 244 kronor för att över huvudtaget kunna vara ute i solen. Visst, jag visste att jag skulle behöva smörja in mig med solskyddsfaktor hela sommaren när jag började med min antibiotikakur, men ändå. Det finns faktiskt roligare saker att lägga sina pengar på…

Det roliga med det hela är att nu när jag cyklade till centrum för att köpa solskyddsfaktor så att jag kan vara ute i solen, blev jag så varm, eftersom det är så varmt och soligt ute, att jag inte vill vara ute i solen. Det är alldeles för varmt! Alltså har jag köpt solskyddsfaktor helt i onödan. Okej, det är inte helt i onödan, men jag tänker inte gå ut i solen nu i alla fall. Det får bli ikväll istället…

6 209 svar på ”Det finns roligare saker än solskyddsfaktor”