3 anledningar till att gå på Lunds universitets Öppet hus

Öppet hus på Lunds Universitet i Lund

Som studentambassadör för Lunds universitet vore det ett tjänstefel om jag inte skulle nämna något om att Lunds universitet har Öppet hus på söndag 12 april klockan 10-15 i AF-borgen. Jag har därför skrivit inlägget ”3 anledningar till att gå på Lunds universitets Öppet hus”Väljayrkebloggen. Jag berättar bland annat om att Lund ses bäst med egna ögon, och att du inte ska lita på en studentambassadör som inte kan berätta något dåligt om sin utbildning.

Läs hela inlägget och få reda på alla tre anledningar här!

10 svar på ”3 anledningar till att gå på Lunds universitets Öppet hus”

  1. Do you mind if I quote a couple of your articles as long asI provide credit and sources back to your website?My blog site is in the very same niche as yours and my users would certainly benefit from some of the information you present here.Please let me know if this okay with you. Thanks!

  2. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
    I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful info.
    Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *