Därför får Unbreakable Kimmy Schmidt dig att skratta

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Hl4bOuGNMwo” ]

 

Om du, precis som jag, lever på Youtube har du säkert märkt att Netflix har gjort reklam för deras nya serie Unbreakable Kimmy Schmidt, och tur är det. Om jag inte skulle ha sett reklamen skulle jag helt ha missat denna underbara serie. Jag har under påsken suttit och skrattat högt för mig själv till Unbreakable Kimmy Schmidt, vilket har resulterat i en och annan blick ifrån min pojkvän.

15 år i en apokalypssektsbunker

Unbreakable Kimmy Schmidt, skriven utav bland annat Tina Fey, handlar om Kimmy Schmidt som de senaste 15 åren har varit inlåst i en underjordisk bunker. Hon blev nämligen kidnappad tillsammans med tre andra kvinnor av en pastor med en apokalypssekt. Serien börjar med att de blir räddade från sekten och då får se att världen faktiskt inte har gått under. Efter en intervju i New York bestämmer sig Kimmy för att leva ett ”normalt” liv och väljer därför att stanna kvar i New York. Efter 15 år i en apokalypssektsbunker är dock Kimmys liv allt ifrån normalt, och hon gör sitt bästa under seriens gång med att försöka dölja sitt förflutna och smälta in i samhället. Något som inte går så bra.

Följ Kimmys resa till ett ”normalt” liv

[blockquote align=left]

…hon flyttar in

tillsammans med en misslyckad homosexuell

musikalartist i en källarlägenhet ägd utav

en till synes

knarkande, men trevlig, hyresvärd…

[/blockquote]

Du får genom serien följa med Kimmy i hennes försök till att leva ett normalt liv i New York, där hon försöker hitta bostad och jobb. Något som slutar med att hon flyttar in tillsammans med en misslyckad homosexuell musikalartist i en källarlägenhet ägd utav en till synes knarkande, men trevlig, hyresvärd. Det slutar också med att hon får jobb som assistent hos en överklassfamilj vars relationer inte fungerar, där frun även hon har ett förflutet att dölja.

Då Kimmy har suttit inlåst i en bunker, utan någon kontakt med omvärlden, är hon helt ovetande om allt som har hänt de senaste 15 åren. Du får därför följa med när Kimmy, helt utan referenser från de senaste 15 åren, blir ombedd att ta en selfie, använda en iPhone eller göra en spellista för sin 30-årsfest. Något som inte går allt för smidigt och därför skapar situationer där du kommer skratta högt för sig själv.

13 roliga avsnitt med Unbreakable Kimmy Schmidt

Med 13 avsnitt på cirka 25 minuter vardera har du därför cirka en eftermiddag att skratta till Unbreakable Kimmy Schmidt om du tittar på hela serien i en och samma sittning. Att du kommer se hela serien i en och samma sittning är inte helt omöjligt då det är väldigt svårt att slita sig ifrån serien. Unbreakable Kimmy Schmidt är en serie som får dig att bli glad, som dessutom är ett mycket bättre tidsfördriv än att scrolla på Facebook för 20:e gången på fem minuter.

Om du inte redan har skaffat ett Netflixkonto för att se på serier som Orange is the new black eller Doctor Who är Unbreakable Kimmy Schmidt den perfekta anledningen till att skaffa ett konto nu med detsamma!


Jag tänkte lite fel, så jag publicerade torsdagens blogginlägg en dag för tidigt. Det kommer alltså inte upp något inlägg imorgon.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

245 svar på ”Därför får Unbreakable Kimmy Schmidt dig att skratta”

 1. Sv: Eller hur .. Jag är mäkta stolt över dessa 3 kamphundar.
  Haha och angående Disqus för kommentarer – Det är inte installerat för jag vet inte om jag ska älska det eller hata det haha!

  1. Det är klart du ska älska det! Tänk så mycket tid du sparar på att slippa skriva ”Sv:” på dina svar. Den tiden kan du istället lägga på att tvätta dina hundar istället. Se, bara fördelar 😉

 2. The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…….

 3. In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…..

 4. In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions..

 5. In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…

 6. 💫 Wow, blog ini seperti perjalanan kosmik meluncur ke alam semesta dari keajaiban! 💫 Konten yang menarik di sini adalah perjalanan rollercoaster yang mendebarkan bagi imajinasi, memicu ketertarikan setiap saat. 💫 Baik itu gayahidup, blog ini adalah sumber wawasan yang menarik! #KemungkinanTanpaBatas 🚀 ke dalam perjalanan kosmik ini dari penemuan dan biarkan imajinasi Anda melayang! 🌈 Jangan hanya membaca, rasakan sensasi ini! 🌈 🚀 akan bersyukur untuk perjalanan menyenangkan ini melalui alam keajaiban yang tak berujung! ✨

 7. I was lucky enough to find this phenomenal website recently, a jewel providing value to subscribers. The clever owner really understands how to crank out relevant content. I’m pumped about this find and hopeful the excellent content keeps coming!

 8. Somebody essentially lend a hand to make significantly posts I might state That is the very first time I frequented your web page and up to now I surprised with the research you made to create this particular put up amazing Excellent job

 9. I simply could not go away your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply on your guests Is going to be back incessantly to investigate crosscheck new posts

 10. I urge you steer clear of this platform. My personal experience with it has been only dismay as well as doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, look for an honest platform to meet your needs.

 11. I strongly recommend to avoid this platform. My personal experience with it has been only frustration as well as concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find an honest platform to meet your needs.

 12. I highly advise steer clear of this platform. My own encounter with it has been nothing but dismay and concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy service for your needs.

 13. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it has been nothing but disappointment and suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, look for an honest site to meet your needs.

 14. I strongly recommend to avoid this site. My own encounter with it was nothing but disappointment as well as concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, look for an honest platform to meet your needs.

 15. I strongly recommend to avoid this platform. The experience I had with it has been purely dismay along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out an honest platform to fulfill your requirements.

 16. I highly advise steer clear of this platform. My personal experience with it has been nothing but dismay along with concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, find a more reputable site to meet your needs.

 17. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it was only disappointment and suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, look for a more reputable service for your needs.

 18. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it has been purely disappointment and doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, look for a more reputable site to fulfill your requirements.

 19. I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it was only disappointment as well as concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, look for a trustworthy platform to meet your needs.

 20. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it was purely dismay along with doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out an honest service for your needs.

 21. I highly advise stay away from this platform. The experience I had with it has been only frustration and concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable site to fulfill your requirements.

 22. I highly advise stay away from this site. The experience I had with it has been purely disappointment and concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a more reputable platform for your needs.

 23. I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it has been purely frustration along with doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, find a more reputable service to fulfill your requirements.

 24. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was only frustration as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a trustworthy platform to meet your needs.

 25. I strongly recommend stay away from this platform. My own encounter with it has been purely dismay and suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, find an honest platform to meet your needs.

 26. I strongly recommend to avoid this platform. The experience I had with it was purely frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, find a more reputable site for your needs.

 27. I highly advise to avoid this site. The experience I had with it has been nothing but dismay as well as concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, look for a trustworthy service for your needs.

 28. I highly advise to avoid this platform. The experience I had with it has been nothing but frustration along with doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, find a trustworthy service to meet your needs.

 29. I strongly recommend to avoid this site. The experience I had with it was nothing but frustration and concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, seek out an honest site for your needs.

 30. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it was purely dismay along with concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, find a more reputable platform to fulfill your requirements.I strongly recommend to avoid this platform. My personal experience with it was purely frustration as well as doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find a trustworthy site to fulfill your requirements.

 31. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it was nothing but frustration and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for an honest service to fulfill your requirements.I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it was only disappointment and suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find a trustworthy site to meet your needs.

 32. I urge you to avoid this platform. The experience I had with it has been only frustration as well as doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, look for a more reputable site to meet your needs.I strongly recommend stay away from this site. My personal experience with it has been nothing but disappointment and doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, find an honest service to fulfill your requirements.

 33. I highly advise steer clear of this platform. The experience I had with it has been only dismay and concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable service to meet your needs.I highly advise stay away from this platform. My personal experience with it was nothing but dismay as well as concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable site to fulfill your requirements.

 34. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it was nothing but disappointment and concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, seek out an honest service to fulfill your requirements.I urge you stay away from this site. The experience I had with it was purely disappointment along with concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out an honest site for your needs.

 35. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it has been purely frustration and concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, look for a more reputable platform to meet your needs.I highly advise to avoid this site. The experience I had with it was only dismay as well as doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, seek out an honest service to meet your needs.

 36. I urge you steer clear of this site. My personal experience with it has been nothing but disappointment along with suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a trustworthy service to meet your needs.

 37. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it was only dismay and suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, find a more reputable service for your needs.

 38. I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it has been nothing but frustration as well as suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, look for an honest site for your needs.

 39. I strongly recommend stay away from this site. My personal experience with it was purely frustration along with doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a more reputable service to meet your needs.

 40. I urge you steer clear of this platform. The experience I had with it was nothing but dismay as well as concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy service for your needs.

 41. I urge you stay away from this site. The experience I had with it has been purely dismay as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy service to meet your needs.

 42. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it was only frustration as well as suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, find a trustworthy site for your needs.

 43. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it has been only frustration along with suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, find an honest service to fulfill your requirements.

 44. I strongly recommend to avoid this site. My own encounter with it was nothing but frustration and suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, look for a trustworthy site for your needs.

 45. I highly advise steer clear of this platform. My personal experience with it was nothing but frustration as well as concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out an honest platform to meet your needs.

 46. I highly advise stay away from this site. My own encounter with it was purely dismay and suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, find a trustworthy service to fulfill your requirements.

 47. I urge you to avoid this site. The experience I had with it was nothing but dismay along with suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, seek out an honest service to meet your needs.

 48. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it has been only disappointment and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, look for an honest site for your needs.

 49. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it has been nothing but disappointment as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy service to fulfill your requirements.

 50. I highly advise to avoid this platform. The experience I had with it has been purely frustration and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, look for a more reputable service to fulfill your requirements.

 51. I strongly recommend to avoid this platform. My personal experience with it has been purely frustration as well as concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a trustworthy platform to meet your needs.

 52. I highly advise to avoid this site. My personal experience with it was only disappointment and doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a more reputable platform to fulfill your requirements.

 53. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it has been only disappointment along with doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, find a more reputable site to fulfill your requirements.

 54. I highly advise stay away from this platform. My personal experience with it has been nothing but dismay along with concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a more reputable service for your needs.

 55. I highly advise stay away from this platform. The experience I had with it was purely frustration as well as doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, find an honest service to meet your needs.

 56. I highly advise to avoid this platform. My own encounter with it was only disappointment as well as suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, find a more reputable platform to meet your needs.

 57. I urge you to avoid this site. The experience I had with it has been purely dismay as well as concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find an honest platform for your needs.

 58. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was nothing but dismay and doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, find a trustworthy platform to meet your needs.

 59. I highly advise stay away from this site. My own encounter with it was purely disappointment as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a more reputable site to fulfill your requirements.

 60. I highly advise stay away from this site. My own encounter with it was purely frustration and doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy site to fulfill your requirements.

 61. I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it has been purely dismay as well as suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for a trustworthy service for your needs.

 62. I urge you stay away from this platform. The experience I had with it was only dismay as well as doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a trustworthy site for your needs.

 63. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it was only disappointment as well as suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, seek out an honest site to meet your needs.

 64. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it was nothing but frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a trustworthy site to fulfill your requirements.

 65. I highly advise stay away from this platform. The experience I had with it was purely frustration and doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, seek out an honest site to fulfill your requirements.s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *