En båttur på sjön

Här där jag och Jens har firat midsommar de tre senaste åren är det alltid fint väder precis innan midsommar. Ett väder som lagom till midsommar går över till sådär 15 grader och regn. Det slår aldrig fel. Därför gäller det att ta vara på dagarna innan.

För att ta vara på dagen tog därför jag och Jens hans familjs båt och åkte en runda på sjön. Jag tycker egentligen inte om att åka båt då jag dels är åksjuk och dels tycker det är småläskigt när det går snabbt och guppar. Dock är det rätt mysigt att åka när det inte går så snabbt.

Vi lade till vid en strand när vi hade åkte ett tag, och där satt vi och myste. Dock blåste det rätt mycket, så det var inte så att man låg och solade. Inte för att jag tycker om att sola, men ändå. Ni talar med personen som aldrig går ut när det är soligt utan att ha dränkt kroppen i solskyddsfaktor 30 först.

Nu är vi i alla fall hemma igen, och nu är det storstädning som gäller. Imorgon kommer alla gäster, och det gäller det att det ser fint ut. Det kan jag inte påstå att det gör för tillfället nämligen…

18 svar på ”En båttur på sjön”

 1. Ja skall jag jobba kvar inom förskolan till jag är 65år, måste något hända, annars söker jag mig till något annat, jag kommer inte palla detta med småbarn hemma den saken är säker. Skolan har ändå bättre förutsättningar de har mer planeringstid än vi i förskolan.

 2. Sv: Haha, fick ni i gång grillen?

  Jaaa, dom sköt upp det en dag till så idag ska dom tydligen komma, men dom glömde visst säga en tid så jag får glatt sitta här hemma och hinka i mig latte och vänta… Hur underbart ?!

 3. Sv: Många svar!
  Vet ej om vi kommer få ersättning för att det tar sån jävla tid.

  Åh så du har jobbat på Malmborgs Mobilia, där handlade jag och sambon ofta när vi bodde i närheten av Mobilia för 4-5 år sedan!

  Visst är skorna snygga, tack! Trist, jag har uppenbart svårt att hitta skor som jag verkligen kommer trivas i, men dessa ska jag väl kunna trivas i .. tror jag! 🙂

  ha en trevlig midsommar!

 4. Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been blogging for?
  you made running a blog look easy. The overall glance of your site is magnificent,
  as well as the content! You can see similar here e-commerce

 5. A person necessarily assist to make seriously posts I’d state. This is the first time I frequented your web page and up to now? I amazed with the research you made to make this actual publish extraordinary. Great task!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *