Tre år med min älskling

För exakt tre år sedan idag låg jag och min pojkvän i sängen och pratade. Vi hade då dejtat i några månader vilket egentligen är ett mirakel med tanke på den katastrofstart vårt dejtande hade. Vi låg i alla fall där och pratade, och jag vet inte riktigt hur frågan kom på tal, men när vi sedan somnade var vi pojkvänner.

Det har nu gått tre år och vi är fortfarande tillsammans. Man vet att det är rätt när någon orkar stå ut med mig under så lång tid. Tack för att du finns för mig älskling!

(Ja, jag vet att det här är ett otroligt cheesy inlägg att skriva om, och det är säkert rätt tråkigt att läsa, men ibland måste man helt enkelt skriva sådant här.)

8 svar på ”Tre år med min älskling”

  1. haha ja de tycker jag att du ska göra 🙂 ja visst e de kul när folk lyckas med sina mål 🙂 nje städa får du göra själv, eller sätt din pojkvän på det haha

  2. Grattis till er båda på er 3årsdag 🙂

    Skönt du klarat dig genom dagen och bra jobbat med en två timmars promenad 🙂

    Ja jag kände jag ville göra något kul sätt för mina bloggläsare och synas på min blogg, och detta är lite roligt med frågor, plus man får en länk till sin egen blogg samt får tipsa om två bloggar 🙂

  3. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *