Jag blir galen på städning

Finns det något roligare än att städa? Nu är jag självklart ironisk på hög nivå, vilket ni nog förstod själva med tanke på bilden. Jag blir galen! Jag hatar och städa för tillfället. Ibland är det skönt och roligt, men inte idag. Idag ska inte min kropp göra något som bränner kalorier över huvudtaget. Jag vill helst bara ligga i soffan, äta kakor och titta på en film. Inte städa. Dock får jag inte som jag vill, och det blir bara att gå ner till köket och börja städa. Kul…

6 762 svar på ”Jag blir galen på städning”

  1. Städa är skittråkigt! Fast när jag väl gör det så gör jag det väääldigt noggrant. 🙂

    Sv: Ang. blogga från mobilen så går det om man har en iPhone. Då kan man ladda ner en app som heter Blogpress. Eller om du kan skicka e-mail från din mobil, då går det.