Leka modell bland graffiti

Det här med att ha en bra kamera har jag riktigt fastnat för. Jag går ingenstans längre utan att ha med mig min kamera i väskan. Idag när jag skulle gå till bussen efter att jag hade skrivit mitt teoriprov för körkort hittade jag den här ödetomten full med graffiti. Platsen skrek helt enkelt efter att jag skulle fotografera den. Jag har alltid fascinerats av graffiti och dess skapares kreativitet. Jag personligen tycker att om det gör ordentligt kan göra platser mycket mer tilltalande och intressanta.

Hur som helst spenderade jag kanske en halvtimme på platsen och fotograferade för fullt, och jag fick en hel del bra bilder. Dock kan jag inte påstå att bilden på mig när jag leker modell blev särskilt bra. Jag vet inte varför, men jag tycker verkligen det är jättesvårt att fotografera mig själv om jag inte använder min iPhone. Jag får helt enkelt inte till det.

Jag ber dessutom om ursäkt för att jag har varit så dålig på att blogga den senaste veckan. Jag har varit i Riga på en entreprenörsskapskurs där jag spenderade tryggt 16 timmar i skolan per dag. Det fanns helt enkelt ingen tid för att blogga. Jag fick dock till några fina bilder som jag kommer visa sen, så klicka in här snart igen så får ni se.

35 svar på ”Leka modell bland graffiti”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *