Dansandes på 26 kvadrat

Ungefär så här har jag sett ut den senaste veckan när jag har lagat mat, duschat, borstat tänderna, pluggat ja, allt egentligen. Jag har varit på otroligt bra humör, och det beror nog på att jag har haft Tove Styrkes låt Million Pieces – Familjen remix på repeat på högsta volym. Jag verkligen älskar den låten, och man blir på sådant otroligt bra humör! Om ni känner er lite nere ska ni definitivt sätta på den låten så lovar jag er att ni blir på bättre humör. Om inte så måste det vara något fel på er. Det kan ju inte vara så att folk har olika musiksmak. Nä, inte då…
Nä, nu ska jag ner till gymmet igen och leka vältränad. Jag var på gymmet i två timmar igår och stretchade i 20 minuter. Det var så otroligt skönt! Allt är så ”otroligt”, ”jätte…” och ”underbart” nu känner jag. Tack Tove!

2 svar på ”Dansandes på 26 kvadrat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *