När humöret är på topp

Visst är det underbart när man vaknar upp och är på grymt bra humör? Nu när jag har börjat träna på riktigt igen känns allt mycket enklare att göra och humöret är på topp. Igår var jag och Sofia på ett ”Indoor Walking”-pass (Det blev ingen aerobicstriptease, för det fanns inte plats för oss båda, men om två fredagar. Då jävlar ska vi visa hur smidiga och sexiga vi är!) och det var hur jobbigt som helst. Man stod där på sin maskin och jobbade och svetten riktigt rann om en. Nu har jag alltså träningsvärk och är hur nöjd som helst. Jag ska nog gå på fler pass. Jag behöver någon som skriker på mig. Det finns ett boxpass på torsdagar som jag funderar på. Då kan jag göra pappa nöjd också.

Nä, nu ska jag ta och fixa i ordning något att äta och sådan ska jag ner på gymmet igen. Jag har verkligen blivit träningsnarkoman igen…

5 svar på ”När humöret är på topp”

  1. I strongly recommend steer clear of this site. The experience I had with it was purely dismay and doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out an honest site for your needs.

  2. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it was only disappointment as well as suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a trustworthy site to meet your needs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *