Jag är känd i bögvärlden

”Dennis, min kära Dennis! Du är fan en kändis i Malmö! I’ve got so much to tell you!” Det smset fick jag av min kompis när jag var på väg till stan med mamma. Tror ni att jag blev nyfiken eller vad? Jag var helt enkelt tvungen att ringa och fråga vad hon menade. Då var det så att hon hade pratat med sin kompis, och han hade sagt att jag borde komma på fest. Min kompis undrade då hur han visste vem jag var. Då är det nämligen så att innan jag ens flyttade till Malmö så hade Malmös bögvärld skickat bilder på mig och pratat om mig. Det skulle nämligen komma en oskuldsfull söt pojke till Malmö. Dessutom vet de hur jag ser ut i de nedre regionerna.

Man kan ju undra varför de pratar om mig? Jag känner mig inte så extremt delaktig i bögvärlden, men ändå kommer det ut rykten om mig. Rykten som visserligen är fördelaktiga för mig, men ändå. Samma rykte har redan spridits runt i Stockholm, och nu sprids de runt i Malmö också. Hur ska jag nu våga gå på bögklubb i Malmö? Och vem är det som började sprida ryktet? Jag tycker inte om det här! Jag är alldeles för nyfiken!

Dessutom tycker de att jag har ful klädstil också, så det blir till att köpa nya kläder. Inte känner jag mig särskilt snygg i mina nuvarandra kläder efter det liksom…

8 svar på ”Jag är känd i bögvärlden”

  1. Haaha Bonnie soooo is going to pay…
    Tyckte det verkade roligare o vara en hemlig välgörare:P haha
    För jag är så jävla snäll:D:D
    Sen ja resten kan vi ju ta i mindre publika forum:P haha

  2. done:D:D weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D
    Vad snälla jag har tänkt mig att jag ska vara 2011… i better hope karma pays me back:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *