Jag sov till klockan tre

Jag måste säga att det är hyfsat deprimerande att vakna upp klockan tre och märka att det redan har blivit mörkt igen.  Jag har aldrig någonsin sovit så länge som jag gjorde idag. 12 timmar. Det är ett halvt dygn! Det var inte så att jag mådde dåligt för att jag hade druckit något eller något sådant heller. Det var bara för att jag var trött. Det är inte okej. Och hur ska jag somna ikväll? Jag har bara varit uppe i sju timmar nu. Inte kommer jag kunna somna sen. Det kommer bli spännande det…

3 svar på ”Jag sov till klockan tre”

  1. We just wanted to take a moment to acknowledge all the hard work and effort you’ve been putting in lately. Keep up the amazing job, you’re doing great!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *