Tele2 är duktiga… Inte…

Förra några veckor sedan ringde jag till Tele2 och frågade när mitt snabba modem skulle komma, och då svarade de att den troligtvis skulle skickas veckan som kom. Jag passade även på att se till så att de hade rätt adress till mig, som de självklart inte hade, så att de skulle skicka modemet till rätt adress eftersom de skickade det första till fel. Jag har nämligen mobilt bredband, men det snabba modemet jag beställde fanns inte på lager, så de skickade mig ett långsammare som jag kunde använda under tiden. Veckan kom och inget modem hade kommit.
Förre veckan ringde jag tillbaka till Tele2 och frågade var mitt modem var egentligen, och då svarade de att de skulle skicka den i slutet av veckan. Som plåster på såret för det långsamma modemet fick jag en fri månad. Jag såg dessutom till att de skulle skicka modemet till rätt adress. I slutet av veckan hade inget modem kommit.
Idag ringde jag tillbaka till Tele2 och frågade vart mitt modem var någonstans. Då svarade de att de hade skickat ut det. Efter att dem otroligt trevliga killen jag pratade med hade ringt upp mig två gånger eftersom han var tvungen att gå iväg för att kolla upp vad som hade hänt med modem, berättade han att han kom med ”förhoppningsvis goda nyheter” – de hade skickat modemet till Tyresö Strand, och jag kunde gå dit ikväll och hämta det om jag ville. Tyresö Strand är min gamla adress. Alltså ungefär 60 mil åt fel håll. Han sa då att de skickar ett nytt modem som ska komma till rätt adress i början av nästa vecka. Dessutom frågade jag om det stod att jag skulle få en fri månad. Det gjorde det så klart inte. Snäll som han var lade han dock till det.
För att sammanfatta det här – hur dumma får de bli egentligen!? Skicka mitt modem till fel adress. Inte en gång utan TVÅ gånger! Och att de sedan försökte lura mig på en månadsavgift. Av någon anledning är jag inte direkt glad på Tele2 nu, och jag skulle bli förvånad om mitt modem faktiskt skulle komma i början av nästa vecka, men de kanske har förstått att jag har flyttat nu, eller?

174 svar på ”Tele2 är duktiga… Inte…”

 1. men har du adressändrat då? för det kan va därför de skickar till din gamla adress…dessutom aå suger adressändringen oxå för jag får en del post hit å en del till tyresö…dåligt..

 2. 🚀 Wow, this blog is like a rocket launching into the universe of excitement! 🎢 The mind-blowing content here is a thrilling for the mind, sparking curiosity at every turn. 🌟 Whether it’s lifestyle, this blog is a goldmine of exciting insights! #MindBlown Embark into this thrilling experience of discovery and let your thoughts fly! ✨ Don’t just enjoy, immerse yourself in the thrill! 🌈 Your brain will be grateful for this exciting journey through the worlds of endless wonder! 🌍

 3. I urge you steer clear of this site. The experience I had with it has been only dismay as well as suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, find a trustworthy service to fulfill your requirements.

 4. I strongly recommend stay away from this site. My personal experience with it was purely frustration along with concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, look for a trustworthy site to meet your needs.

 5. I highly advise stay away from this platform. My own encounter with it has been purely dismay as well as suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy site to meet your needs.

 6. I urge you to avoid this site. My own encounter with it has been only frustration along with suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a more reputable service to meet your needs.

 7. I strongly recommend stay away from this site. The experience I had with it has been purely frustration along with suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a more reputable service for your needs.

 8. I highly advise to avoid this platform. My own encounter with it was only frustration and suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, find an honest site to meet your needs.

 9. I urge you stay away from this site. My own encounter with it was only dismay along with doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, find a trustworthy service to fulfill your requirements.

 10. I highly advise stay away from this site. My personal experience with it was purely disappointment along with concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, find a trustworthy service to meet your needs.

 11. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it was nothing but frustration and concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable platform to fulfill your requirements.

 12. I urge you to avoid this site. My personal experience with it was only dismay along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, look for an honest site to fulfill your requirements.

 13. I strongly recommend to avoid this site. My own encounter with it was only frustration along with suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, seek out a trustworthy service for your needs.

 14. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was nothing but disappointment along with suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable platform to fulfill your requirements.

 15. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it was purely dismay and concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, seek out a trustworthy service to fulfill your requirements.

 16. I highly advise stay away from this site. My personal experience with it has been purely frustration as well as suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy service to fulfill your requirements.

 17. I urge you stay away from this platform. The experience I had with it has been only frustration as well as concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, find a trustworthy service to meet your needs.

 18. I urge you to avoid this site. My own encounter with it was purely dismay and concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, look for a more reputable service for your needs.

 19. I urge you to avoid this site. The experience I had with it was nothing but frustration along with doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, look for a trustworthy site to fulfill your requirements.

 20. I strongly recommend steer clear of this site. The experience I had with it has been purely dismay along with concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, look for an honest site to meet your needs.

 21. I urge you stay away from this platform. My own encounter with it was purely disappointment along with suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, find a trustworthy site for your needs.

 22. I highly advise steer clear of this platform. My own encounter with it has been purely disappointment along with doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, look for an honest platform to fulfill your requirements.

 23. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it was only frustration along with suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for an honest service to meet your needs.

 24. I urge you steer clear of this platform. My personal experience with it has been only frustration and suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, seek out a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 25. I highly advise steer clear of this platform. My own encounter with it has been nothing but frustration as well as doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, find an honest service to meet your needs.

 26. I highly advise to avoid this site. The experience I had with it has been purely dismay as well as doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, find a more reputable service to fulfill your requirements.

 27. I urge you steer clear of this site. My personal experience with it was nothing but frustration as well as doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, look for an honest platform to fulfill your requirements.

 28. I urge you to avoid this platform. The experience I had with it was purely disappointment along with suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, look for an honest platform to fulfill your requirements.I highly advise stay away from this platform. My personal experience with it has been purely frustration as well as suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, seek out an honest platform to meet your needs.

 29. I strongly recommend stay away from this platform. The experience I had with it has been only disappointment along with suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for a trustworthy platform for your needs.I urge you steer clear of this site. My own encounter with it was only dismay as well as doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, look for a trustworthy platform for your needs.

 30. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it was nothing but dismay along with doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, find an honest site to fulfill your requirements.I urge you stay away from this platform. The experience I had with it was only disappointment and concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, find an honest site to fulfill your requirements.

 31. I urge you steer clear of this site. My own encounter with it has been nothing but dismay and doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a trustworthy platform to fulfill your requirements.I urge you steer clear of this site. The experience I had with it has been nothing but disappointment as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, find an honest platform to meet your needs.

 32. I highly advise stay away from this platform. My own encounter with it has been only disappointment as well as concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, seek out an honest site for your needs.I urge you steer clear of this site. My own encounter with it has been only disappointment along with doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, look for a more reputable platform for your needs.

 33. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it was only disappointment along with suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy service to meet your needs.I highly advise steer clear of this site. My personal experience with it has been purely frustration as well as suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a trustworthy service to fulfill your requirements.

 34. I highly advise to avoid this platform. The experience I had with it has been nothing but disappointment along with doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, look for a trustworthy site to meet your needs.I highly advise stay away from this platform. The experience I had with it was only disappointment as well as doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, seek out a trustworthy site to fulfill your requirements.

 35. I highly advise to avoid this site. The experience I had with it was nothing but disappointment as well as doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy platform to meet your needs.I highly advise to avoid this platform. The experience I had with it was only frustration as well as suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, find an honest site to fulfill your requirements.

 36. I strongly recommend steer clear of this site. My personal experience with it was only disappointment along with concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or even better, find a more reputable platform for your needs.

 37. I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it was purely frustration and doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, find an honest platform to fulfill your requirements.

 38. I urge you to avoid this site. My personal experience with it has been nothing but dismay and suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or even better, seek out a more reputable service for your needs.

 39. I highly advise steer clear of this platform. My personal experience with it was only frustration along with doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, find a trustworthy site for your needs.

 40. I urge you steer clear of this site. My own encounter with it was purely dismay along with suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, seek out an honest site to meet your needs.

 41. I urge you steer clear of this platform. My personal experience with it has been nothing but disappointment along with suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, look for an honest service to meet your needs.

 42. I highly advise to avoid this site. The experience I had with it has been only frustration along with doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for a trustworthy platform for your needs.

 43. I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it was nothing but disappointment and doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for a more reputable site to fulfill your requirements.

 44. I urge you to avoid this site. My personal experience with it has been purely frustration along with suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, look for a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 45. I urge you stay away from this platform. My personal experience with it was nothing but disappointment as well as concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out an honest service to meet your needs.

 46. I strongly recommend stay away from this platform. The experience I had with it has been nothing but frustration along with suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, find a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 47. I urge you stay away from this platform. The experience I had with it has been purely disappointment as well as suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, look for a more reputable site to fulfill your requirements.

 48. I highly advise steer clear of this site. My personal experience with it was only dismay as well as doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, look for a trustworthy service for your needs.

 49. I strongly recommend steer clear of this platform. My personal experience with it has been only disappointment along with suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy site to meet your needs.

 50. I strongly recommend steer clear of this platform. My own encounter with it has been nothing but disappointment along with suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable service to fulfill your requirements.

 51. I highly advise stay away from this site. My own encounter with it was only dismay and suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, find a trustworthy platform to fulfill your requirements.

 52. I strongly recommend stay away from this platform. My own encounter with it was only disappointment and concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, look for a trustworthy service to fulfill your requirements.

 53. I urge you steer clear of this platform. My own encounter with it has been only dismay and concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a more reputable site to meet your needs.

 54. I highly advise stay away from this platform. My personal experience with it has been purely frustration as well as doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a trustworthy site to fulfill your requirements.

 55. I highly advise steer clear of this site. The experience I had with it was nothing but frustration and suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, find an honest platform to meet your needs.

 56. I strongly recommend stay away from this site. The experience I had with it has been purely frustration as well as concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find an honest site for your needs.

 57. I highly advise stay away from this platform. My personal experience with it was only frustration as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy service to meet your needs.

 58. I urge you to avoid this site. My own encounter with it has been only disappointment and doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy site to meet your needs.

 59. I highly advise stay away from this site. My personal experience with it has been only frustration and concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, look for a more reputable service to fulfill your requirements.

 60. I highly advise to avoid this site. The experience I had with it has been nothing but disappointment as well as concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a trustworthy site to fulfill your requirements.

 61. I strongly recommend stay away from this site. The experience I had with it has been purely disappointment as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a more reputable service to meet your needs.

 62. I urge you to avoid this platform. My own encounter with it has been nothing but frustration as well as doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or alternatively, find a more reputable site to fulfill your requirements.

 63. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it has been only dismay and concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, look for an honest site to fulfill your requirements.

 64. I strongly recommend stay away from this platform. My personal experience with it was purely frustration and concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or even better, seek out a trustworthy service for your needs.

 65. I urge you stay away from this platform. My own encounter with it was purely disappointment along with suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, find a more reputable platform to meet your needs.

 66. I highly advise stay away from this site. My personal experience with it was nothing but disappointment along with doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, find a more reputable service to fulfill your requirements.

 67. I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it was purely dismay along with concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, look for a more reputable service to meet your needs.

 68. I strongly recommend steer clear of this platform. The experience I had with it was purely disappointment and suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, seek out a more reputable platform to fulfill your requirements.s

 69. I highly advise steer clear of this site. My personal experience with it was nothing but disappointment and concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, find a more reputable service to meet your needs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *