Jag har blivit effektiv

Idag har jag varit riktigt effektiv. Jag har fixat med Helsingkrona nation som hade glömt bort att jag skrev in mig hos dem, jag har gått till biblioteket och skrivit ut dokument som jag sedan skickade till Försäkringskassan, jag har förtidsröstat och nu håller jag på och tvättar. Det är väl ändå rätt strongt gjort? Jag tänkte sy på lite fler märken på min overall nu också. Lika bra att passa på när man ändå känner sig effektiv, eller hur?

2 svar på ”Jag har blivit effektiv”

  1. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *