”Får jag olla dig i pannan. Jag är snäll”

Jag borde skämmas. Att jag ens vågar lägga ut den här bilden. Det är nämligen strängt förbjudet att ha på sig över delen av sin overall för oss maskinare. Man ska nämligen knyta ärmarna runt magen. Dock var jag tvungen att prova och se hur det såg ut. Dock har jag ingen aning om vad jag gr med ansiktet på bilden, men vafan. Jag har på mig min overall! Då ska man vara lite konstig och annorlunda…

Och bara så att ni vet är vår maskot INTE Snobben. Dock tycker jag att det är det, men det får man inte säga. Fy skäms på mig…

Och bara så att ni vet igen. Jag har fått en annan låt på hjärnan nu som är mycket finare att sjunga på. Den börjar såhär: ”Får jag olla dig i pannan. Jag är snäll” Bra att jag bytte låt va? Det är många konstiga låtar man får lära sig på maskin…

7 svar på ””Får jag olla dig i pannan. Jag är snäll””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *