Jag älskar studentlivet!

Fy fan vad bra igår kväll och idag har varit! Nu förstår jag verkligen varför folk tycker om att plugga på universitetet. Det är en sådan skön stämning, och idag har vi verkligen varit på topp. Vi har nämligen haft Maskinolympiaden och sjungit och peppat varandra hela dagen. Det gäller nämligen att fjäska för Phöset, så vi har gjort massa låtar som vi sjunger för dem. Just nu verkar det som att vår phaddergrupp är deras favorit, och det är inte så konstigt då en av dem skrev: ”Klart bästa phaddergrupp”

Ikväll är det dock lugnt, för alla ska plugga matte till provet vi har imorgon. Vi som trodde att det bara skulle vara lek och kul första veckan. Så fel vi hade…

36 svar på ”Jag älskar studentlivet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *