Jag får två öl. Jippi…

Nu sitter jag här i Bonnies halvmörka vardagsrum, och är otroligt trött på matte. Jag har matteprov imorgon och jag måste plugga rätt mycket till det. Det är rätt mycket man tappar under sommaren kan jag säga… Dock vet jag inte ens om jag hinner göra provet. Mina planer krockar nämligen lite med varandra imorgon. Jag ska klockan 9:15 hämta mina nycklar till min lägenhet, och jag hoppas att det inte tar längre tid än fem minuter, och innan dess måste jag hämta ut pengar för att jag ska köpa kurslitteratur. Från kontoret där jag hämtar nycklarna måste jag ta en buss som jag tidigast kan komma från till skolan vid tio. Tio är även den tid som mitt prov börjar. Det kommer som sagt bli en väldigt intressant morgon…

På eftermiddagen kommer det dock bli väldigt roligt. Vi ska nämligen åka på ölresa till Danmark! Biljetten kostade 320 kr och i priset ingår resa, mat och två öl. Tänk er! Hela två öl! Jag är nog världens lyckligaste kille just nu. Eller inte… Jag dricker ju inte… Köpenhamns gator kommer i alla fall inte vara säkra imorgon då 80 stycken overallklädda maskinare kommer vara där.

34 svar på ”Jag får två öl. Jippi…”

  1. Быстромонтируемые здания – это новейшие здания, которые различаются высокой скоростью возведения и гибкостью. Они представляют собой конструкции, образующиеся из заранее произведенных деталей или же узлов, которые имеют возможность быть быстрыми темпами смонтированы на участке стройки.
    Стоимость быстровозводимых зданий из сэндвич панелей владеют податливостью также адаптируемостью, что разрешает просто изменять и адаптировать их в соответствии с интересами покупателя. Это экономически выгодное и экологически стойкое решение, которое в последние лета получило обширное распространение.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *