Varför behöver den laddas för?

För tillfället är jag världens lyckligaste kille… Nästan… Jag har äntligen fått min MacBook Pro, men jag kan inte använda den, för den måste laddas. Är inte det bland det värsta som finns att ha fått en ny teknisk pryl man vill leka med på en gång, och så måste man vänta på att den ska laddas klart? Jag hatar det! Kan de inte bara förladda dem i fabriken så att man bara kan öppna kartongen och leka med grejerna på en gång? Det skulle vara mycket smidigare för oss, eller hur?

30 svar på ”Varför behöver den laddas för?”

  1. Åh, söta du! Jag har en likadan och det är bullshit. Det är bara att koppla in strömsladden och tuta och köra, datorn eller batteriet tar inte skada av det alls =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *