Nyboda utklassar Adolf Fredriks musikklasser!

Här har ni beviset – Nyboda musikklasser är bättre än Adolf Fredriks musikklasser! Jag och Adam sjöng Singstar två gånger igår och jag vann båda gångerna. Vi var nämligen tvungna att visa vilken musikklass som var bäst. Nyboda musikklasser och Adolf Fredriks musikklasser har alltid varit rivaler, och nu fick jag äntligen visa att vi från Nyboda är bättre. Där fick ni Adolf Fredrik!

Nu ska jag åka in till Pride Park igen och möta upp Adam. Hoppas att han har hämtat sig från nederlaget. Jag visade ju trots allt att allt han tror på inte stämmer igår. Åh, jag älskar att mobbas!

8 svar på ”Nyboda utklassar Adolf Fredriks musikklasser!”

  1. Если вам нужен быстрый трансфер на Азовское побережье, то Ugtaksi.ru Трансфер – это то, что вам нужно. Мы предлагаем комфортные услуги такси с профессиональными водителями и комфортным сервисом.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *