Skåne är stängt på söndagar


Visst ser min semester till Skåne mysig ut? Regn och 12,5 grader. Riktigt mysigt det. Som tur var var det bara så när vi satt i bilen, så när vi kom fram var det vara kallt istället. Mycket bättre…

Men det var en skön semester ändå trots att det var kallt som om det vore vinter. Vi åkte till Kiviks marknad fyra dagar försent, vi åt massor med “nyttig” mat, vi tittade på bra film, vi tittade runt i Lund och vi tittade på min lägenhet där jag ska bo. Det är fastställt nu – jag ska bli en ghettoboy i Rosengård. Det låter värre än vad det är. Lägenheten var jättefin och området var lugnt och fint. Jag kommer trivas där. Dock var jag mest imponerad av tvättstugan, för där var tvättmaskinerna så att de automatiskt doserar tvättmedel och sköljmedel och för att boka tvättid använder man sin personlig ”dott” och bokar på en datorskärm på väggen. Hur hi-tech är inte det!? Jag kommer börja tvätta bara för att få använda bokningssystemet…

Receptionsisten på vårt hotell sa att Skåne är stängt på söndagar, och det stämmer verkligen. Det var otroligt dött! Inga folk och inga öppna butiker. Hur klarar de sig egentligen? Som den 08:a jag är vill jag att saker ska vara öppna. Hur ska man annars kunna handla saker? Det är ju jobbigt att behöva planera! (säger jag som är världens planeringsfreak)

Jaja… Nu är det bara till att börja packa, för jag måste ju få med mig allt ner till Skåne. Vore dumt annars…

Det var hur kallt som helst när vi åkte ner. Bara 12,5 grader!
 Vi stannade i Jönköping för att äta och på toaletterna var det antiknarkarlampor så jag var tvungen att fota mig när jag såg ut som en smurf.
Jag undrar hur de tänkte när de skrev öppettiderna på hotellet. Varför inte bara skriva öppettider för hela veckan istället?
Vi såg världens tråkigaste hästar på väg till Kivik. På vägen dit låg de i en hög och såg döda ut, och när vi åkte tillbaka hade alla ställt sig upp, men de stod helt stilla. Precis så som de gör på fotot. Det kunde lika gärna ha varit en film. Så stilla stod det.
Här kommer jag spendera fem år framöver!
På hemvägen ville Claudia ha polkagrisar, så vi åkte förbi Gränna och köpte det. Dock var det bara hon som köpte för varken jag eller pappa äter godis.

58 svar på ”Skåne är stängt på söndagar”

 1. Thoroughly enjoyed your article! The insights are valuable, and I’m curious if you plan to add more images in your upcoming pieces. It could make the content even more captivating for readers.

 2. I highly advise steer clear of this platform. My own encounter with it was only frustration along with concerns regarding scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out an honest service to fulfill your requirements.

 3. I strongly recommend stay away from this site. The experience I had with it has been purely dismay and suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable service for your needs.

 4. I highly advise stay away from this platform. My own encounter with it was purely dismay along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or better yet, find a trustworthy service for your needs.

 5. I highly advise steer clear of this site. My personal experience with it has been purely disappointment along with doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, seek out a trustworthy platform to meet your needs.

 6. I urge you to avoid this site. My own encounter with it has been only disappointment as well as doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, find a trustworthy service to meet your needs.

 7. I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it was only dismay as well as suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out an honest platform for your needs.

 8. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it was only disappointment along with doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a more reputable platform to meet your needs.

 9. I urge you stay away from this site. My personal experience with it was only disappointment as well as suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or even better, seek out an honest service for your needs.

 10. I urge you stay away from this site. My personal experience with it has been only frustration and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable site for your needs.

 11. I strongly recommend stay away from this platform. My own encounter with it was purely dismay as well as doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a more reputable site to meet your needs.

 12. I urge you to avoid this site. The experience I had with it was purely disappointment along with doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, seek out an honest service to fulfill your requirements.

 13. I highly advise stay away from this site. The experience I had with it has been purely disappointment along with concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a trustworthy service to meet your needs.I highly advise stay away from this platform. My own encounter with it was purely disappointment as well as suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, seek out a more reputable site to fulfill your requirements.

 14. I strongly recommend to avoid this site. My own encounter with it has been only frustration along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, find a more reputable platform for your needs.I highly advise stay away from this site. My own encounter with it was purely frustration as well as doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, find an honest service to meet your needs.

 15. I urge you to avoid this platform. My personal experience with it has been nothing but dismay and concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, seek out a more reputable site to meet your needs.

 16. I urge you to avoid this site. My own encounter with it was purely frustration and doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or even better, find an honest service to meet your needs.

 17. I urge you steer clear of this platform. The experience I had with it was only disappointment as well as concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out an honest service for your needs.

 18. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it has been purely dismay as well as suspicion of fraudulent activities. Exercise extreme caution, or alternatively, seek out a more reputable site to fulfill your requirements.

 19. I highly advise steer clear of this platform. The experience I had with it was purely frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy platform for your needs.

 20. I urge you stay away from this platform. My own encounter with it was nothing but disappointment and doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or even better, find a trustworthy service to fulfill your requirements.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *