Jävla missuppfattande anställd!

Åh, vad jag är arg nu! Jag skulle börja jobba på Ica på måndag och jag skulle komma på provjobbning igår, men jag var på semester, så jag ringde i fredags och sa att jag inte kunde komma och att vi behövde flytta tiden. Hon som var ansvarig var på semester, så jag pratade med en kille som ringde den ansvarige och sa sedan att hon visste att jag inte skulle komma och att hon skulle ringa upp på måndagen. Igår hängde jag därför över min telefon och väntade på att hon skulle ringa, men den enda som ringde på hela dagen var mamma.

Idag ringde jag därför upp. Då hade killen jag pratade med aldrig sagt till den ansvarige att hon skulle ringa upp, så hon väntade på att jag skulle ringa, och eftersom jag inte ringde anställde hon en annan! Jag vet inte vem jag ska vara arg på. Jag vet bara att jag just nu är jävligt arg!

Hon skulle i alla fall ringa ifall det kommer upp någon enstaka dag som jag kan jobba. det är bättre än ingenting, men det känns lite surt att jag skulle ha fått jobba i 15 dagar och nu istället, om jag har tur, får jobba en dag.

Jävla anställd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *